«ВСІ СВОЇ»

07 травня 2021 року за рішенням постійної комісії Кам’янець-Подільської міської ради VIII скликання з питань освіти, культури і туризму, молоді та спорту, охорони здоров’я, соціального захисту населення планується провести форум учнівського та студентського самоврядування.

Форум проводиться з метою налагодження співпраці між учнівським та студентським самоврядуванням навчальних закладів, обмін досвідом між молодими людьми та популяризації учнівського та студентського самоврядування.

Оскільки особливе місце у програмі форуму виділяється для самопрезентації учнівського та студентського самоврядування, то організаційний комітет форуму вирішив провести конкурс відеопрезентацій.

Відео має показати, як працює учнівське або студентське самоврядування навчального закладу та розповісти про активну молодь, що навчається у закладі.

Під час створення відеоролику варто приділити увагу наступним елементам:

  • реалізація ідеї учнів (студентів) у команді;
  • креативність;
  • гарна якість відео та звуку;
  • самостійний підхід учнів (студентів) до реалізації ідеї.

Навчальний заклад має опублікувати створені відеоматеріали на своїх офіційних сторінках у соціальних мережах з хештегом #ВСІСВОЇТУТ до 25 квітня

Сенат К-ПНУ вже розпочав підготовку до форуму – вибрали організаційний комітет, до складу якого увійшли голови студентських рад факультетів та охочі студенти, склали  план відео.