Дай пораду президенту – отримай iPhone XS

Фінансовий портал Maanimo ініціює проект “Молодь знає: 5 порад Володимиру Зеленському” для студентів закладів вищої освіти

З появою  нового президента українське суспільство отримало надію на позитивні зміни в країні. Податкова, медична, освітня реформи, запуск ринку землі – все це неповний список трансформацій, на які очікує український народ. Ми вважаємо, що ініціативна молодь може неабияк пришвидшити цей процес, висловивши свої новаторські та свіжі думки щодо змін в нашій державі.

Саме тому ініціюється конкурс студентських робіт “Молодь знає: 5 порад Володимиру Зеленському”, який спрямований на те, щоб дати студентам можливість висловити свої думки та зробити так, щоб вони не залишилися непоміченими.

Всеукраїнський фінансовий портал Maanimo чекає від студентів 5 крутих економічних порад президенту України. Якщо ти амбітний, винахідливий та маєш, що сказати, – подай заявку та напиши свої думки на Maanimo. Термін подачі роботи – до 15 жовтня. Автор найкращих порад отримає крутий подарунок від Maanimo – iPhone XS.

Більше інформації за покликанням: https://maanimo.com/projects/molod-znae

Заступник спікера, Юлія Штефанко.