Хто кого: дівчата хлопців чи хлопці дівчат?

Напередодні Дня закоханих в центральному корпусі нашого університету відбулося запекле протистояння: чоловічого розуму та жіночої інтуїції. Традиційно в “Битві мужніх і ніжних” брали участь дві команди. Жіночу команду очолювала Мар’яна Турніцька, спікер студентського сенату, магістранта природничого факультету, котра водночас ще й була ведучою заходу. А капітаном чоловіків став Михайло Біляк, студент історичного факультету, котрий своїми жартами неабияк звеселяв публіку.

Щоб дізнатися, хто ж все-таки “зверху”, конкурсанти змагалися в шести конкурсах: «Збери літери», «Хто я?», «Відгадай назву», «Обмін ролями», «Зірки в ряд» та «Фінальний раунд». Хоч боротьба між чоловіками й дівчатами була «запеклою», але в залі панувала дружня атмосфера та веселий настрій, який створювали конкурсанти завдяки смішним конкурсам.

Завершальним акордом був фінальний конкурс, у якому перемогли чоловіки. Та дівчата не засмутилися, бо втішним призом став сертифікат на боулінг, який їм урочисто вручила Юлія Штефанко, голова профкому студентів, аспірантів і докторантів. І невідомо ще, хто остаточно є переможцем, можливо, дівчата в цій грі й візьмуть реванш у свої руки.

Ірина Піць, студентка третього курсу

факультету української філології та журналістики