Мельник Марина – кандидат на посаду спікера студентського сенату

Я, Мельник Марина Ігорівна, здобувач освіти  1-го курсу магістратури спеціальності 014 Середня освіта (Історія ) історичного факультету, як кандидат на посаду спікера студентського сенату КПНУ імені Івана Огієнка, маю цілісне уявлення про розвиток студентського самоврядування в університеті та шляхи вдосконалення його майбутньої роботи.

За період навчання зарекомендувала себе як активна та старанна студентка. Освіту бакалавра отримала за спеціальністю Середня освіта історія та правознавство, що може мені допомогти в роботі спікера, так як Вчена Рада керується Конституцією України та низкою законів про освіту, які я вивчала і про які маю чітке уявлення.

За період навчання була активним учасником громадського життя факультету. На 1-му курсі була учасником КВК “Першачок”. Досить часто проводила різного роду заходи на історичному факультеті. На 3 курсі проводила вручення дипломів бакалавра історичного факультету. Приймала участь у Андріївських Вечорницях, які організовував наш універститет.

Отже, як кандидат на посаду спікера студентського сенату, обіцяю бути активною, приймати участь у обговоренні важливих питань, пропонувати свої ідеї та все вміло організовувати.